Belzona

Nieuw Dealerschap!

BELZONA: REPAREREN, BESCHERMEN ÉN VERBETEREN

Belzona is wereldwijd marktleider in de polymeren reparatie composieten en industriële beschermende coatings voor machines, apparatuur, gebouwen en objecten. Met een assortiment dat ruim 100 high-performance producten omvat, biedt Belzona een passende oplossing – van volledige turn-key systemen tot praktische on-site reparaties - voor legio onderhoudsproblemen. 

Vervanging van versleten of verslechterde apparatuur is kostbaar: in tijd, geld en grondstoffen. Vandaar dat Belzona zich sinds haar oprichting in 1952 richt op het ontwikkelen van innovatieve producten voor het repareren, beschermen én verbeteren van machines en gebouwen. Belzona staat in het kort dan ook voor: 'repair, protect, improve'.

LEGIO TOEPASSINGEN BELZONA

Het onderdeel referenties geeft enkele voorbeelden van de legio toepassingen die met Belzona mogelijk zijn. De producten weerstaan de meest moeilijke situaties zoals: erosie, corrosie, abrasie, chemische aantasting en mechanische slijtage en/of schade. Ook verbetert zowel de levensduur als de efficiency van de met Belzona behandelde apparatuur. High temperature coatings, waterproofing systems, metaal reparatie en opbouw... de toepassingen van Belzona zijn legio.

De oplosmiddelvrije Belzona materialen zijn snel en veilig toe te passen en bovenal bijzonder effectief:

  • Duurzaam: geschikt voor toepassing in o.a. zware en chemische industrie;
  • Vermindering downtime: snelle, koude uitharding en eenvoudige applicatie;
  • Verbetering veiligheid: on-site reparaties met oplosmiddel vrije materialen;
  • Vereenvoudigd onderhoud: demontage, lassen, warmtebehandeling en ander heet werk vervalt;
  • Reductie kosten: zowel onderhoud als vervanging nemen af.

PERSPECT BENELUX, AUTHORISED DISTRIBUTOR BELZONA

Strenge kwaliteitseisen, in elke fase van productie tot levering, ondersteund met een ‘total quality management system’ garandeert een continue, hoogst mogelijke kwaliteit. Belzona producten zijn goedgekeurd door classificatiebureaus en bedrijven uit de hele wereld, waaronder: Lloyds Register, DNV GL, ABS, WRAS, Bureau Veritas, NSF en Germanischer Lloyd.