Cabin Stores

Cabin Stores

Ship2Supply is uw partner wanneer uw hut/verblijf bevoorraad moet worden. Onze cabine accessoires kunnen in verschillende categorieën geplaatst worden die later toegelicht zullen worden. Ship2Supply legt de focus op de bevoorrading van de speciale goederen die nodig zijn op het schip. Onze “shipchandlers” zijn gespecialiseerd in een snelle levering van uw producten in de meeste havens van Europa. Bent u buiten ons bezorggebied aangemeerd? Geen probleem, neem dan contact met ons op! Wellicht kunnen wij uw scheepsbenodigdheden alsnog leveren. Ons team is professioneel, 24/7 inzetbaar en altijd snel ter plaatse. 


Producten en Diensten

Wij bieden een ruime selectie producten aan die uw leven aan boord aangenamer kunnen maken. Denk aan verschillende artikelen, zoals:
Beddengoed & Beddengoed Artikelen
Hygiëne en Schoonmaak Apparatuur
Electrische Apparaten
Eetgerei & Uitrustingen
Badkamer Apparatuur 
Persoonlijke Verzorgingsmiddelen
Medische Apparatuur
Computer Verbruiksartikelen

Daarnaast is onze Cabine Store compleet gevuld voor lange reizen op zee. Bestel uw hut en verblijfs benodigdheden vandaag nog en maak uw leven aan boord een stuk comfortabeler!


Electrische Appraten en Computer Verbruiksartikelen

Als we het hebben over scheepsbevoorraading zijn er natuurlijk een paar artikelen die erg belangrijk zijn om uw verblijf aan boord te veraangenamen. Een oven is bijvoorbeeld belangrijk om uw favoriete gerechten te kunnen koken, terwijl de afwasmachine de borden voor u afwast. Als het warm is, is een airconditioner natuurlijk ook geen overbodige luxe. Ook wanneer je de was wilt doen is een wasmachine een onmisbaar onderdeel van de scheepsuitrusting. Als we het hebben over de scheepsbenodigdheden is dit natuurlijk een veelgevraagd item. Daarnaast heb je computers en de accessoires nodig aan boord. Denk aan verschillende soorten zoals: extra papier, cartridges en toners voor de printer. Sla deze accessoires van te voren in en zorg er voor dat u niet zonder komt te zitten. Mocht dit toch gebeuren, dan weet u wie u kunt bellen: Ship2Supply natuurlijk!


Ship2Supply: Uw Cabine- en Scheepsbenodigdheden

Wij bezorgen cabine goederen over de havens van Europa om uw verblijfs voorraad up-to-date te houden. Ship2Supply is een bedrijf dat ontstond uit een samenvoeging vaneen netwerk aan kennis uit de scheepvaartsector. Door de combinatie van onze collectieve kennis kunnen wij een snelle levering, hoge kwaliteit goederen en veel ervaring in de maritieme bevoorraadding branche garanderen. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten of ons product assortiment. Ons kleine, flexibele team is tot het uiterste toegewijd om u volledig te ontzorgen wanneer u uw scheeps benodigdheden bestelt. Of, zoals zij het zeggen: Uw wensen zijn onze zorg!