Leveringspakket

Scheepsbenodigdheden Leveringspakket: Alles voor uw Schip

Ship2Supply is uw leverancier van scheepsbenodigdheden. Het maakt niet uit wat u nodig heeft, wij kunnen het leveren! Of het nu gaat om Dekuitrusting (Deck Stores), Cabine uitrusting (Cabin Stores), Motoronderdelen (Engine Stores), Technisch Gereedschap (Technical Equipment), Chemicaliën en Schoonmaakmiddelen (Chemicals & Cleaning Supplies), Kombuis benodigdheden (Galley Stores), Proviand (Provisions), Duty Free Goederen (Bonded Stores), Sjormaterialen & Systemen (Securing & Lashing Equipment), Veiligheid(Safety Equipment), Logistieke Diensten (Owners Goods Logistics) of Transport (Transport). Ship2supply is uw maritieme partner in het leveren van alle diensten en benodigheden voor een schip. 

Bekijk onze verschillende diensten en kies uw scheepsbenodigdheden. Voor meer informatie over de diensten die wij leveren kunt u bij de bijbehorende pagina’s kijken! Wanneer u gebruik wilt maken van onze diensten of informatie wilt ontvangen kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons altijd bellen voor vragen, of het contact formulier onder aan de bijbehorende pagina invullen. Wanneer dit formulier is verzonden zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.


Leveringspakket & Diensten  

Voor het bestellen van uw scheepsbenodigdheden bent u bij Ship2Supply aan het juiste adres. Of u nu onderdelen voor het dek van het schip zoekt of dat de problemen juist in de machinekamer aanwezig zijn: De scheepsbevoorrading diensten kunt u het beste overlaten aan een vertrouwde shipchandler. De bestelde propducten worden zo snel mogelijk geleverd in elke haven in Europa. Ook wanneer het schip schoongemaakt moet worden kunt u schoonmaakartikelen bestellen bij onze shop. We bieden naast de beste merken natuurlijk ook ons eigen schoonmaakmiddel aan. Zo kunt u net een stapje goedkoper gaan voor dezelfde kwaliteit. Als u zware ladingen vervoert is het belangrijk dat deze goed vastgesjord zijn. Zo kunt u er zeker van zijn dat er geen beweging in zit tijdens het varen. Kijk eens bij de sjormaterialen voor meer informatie over deze dienst. Op deze manier hebben wij de oplossing voor elk probleem. Bestel uw scheepsbenodigdheden vandaag nog en wij zorgen voor de snelst mogelijke levertijd van uw producten! 


Ship2Supply – Maritieme Bevoorrading

Wanneer u een maritieme toeleverancier van scheepsbenodigdheden zoekt, bent u verzekerd van succes met Ship2Supply. Door ons vermogen om snel te kunnen schakelen kunnen wij altijd een passende oplossing leveren in de kortst mogelijke tijd. Wij leveren onze diensten aan verschillende rederijen, de particuliere scheepvaart en verschillende scheepswerven. Heeft u haast of moet uw scheepsbevoorraading met spoed uitgevoerd worden? Dan is Ship2Supply de partner waar u naar op zoek bent. Wij leveren alle diensten in elke haven in Europa. Ligt u ergens anders aangemeerd? Neem dan contact op met de specialisten van Ship2Supply. In overleg is er altijd iets mogelijk! Kies voor kwaliteit, experts in het leveren van scheepsbenodigdheden, uitstekende service en snelle levering. Kies voor ship2supply!