Owner's Goods Logistics

Owner’s Goods Logistics - Logistieke Dienstverlening – Tijdelijke Opslag bij Ship2supply

Logistieke diensten zijn belangrijk, dat begrijpen we bij Ship2Supply. Dat is waarom wij naast het leveren van verschillende producten voor scheepsbevoorrading ook kunnen voldoen aan uw logistieke behoeften. Wij kunnen u helpen met de tijdelijke opslag van uw goederen. Ook kunnen wij het transport en de levering hiervan verzorgen. Combineer dit proces met de bevoorrading van uw schip en profiteer van de voordelen. Naast deze diensten kunnen wij ook cross docking voor u verzorgen. Dit houdt in dat de goederen direct na het aanmeren van het schip uitgeladen en vervoerd worden naar de locatie van bestemming. Hier kunt u veel tijdswinst mee behalen aangezien het product direct wordt vervoerd. Wanneer u aangemeerd bent in een Europese haven en een logistieke dienst of bevoorraadding van uw schip nodig heeft is Ship2upply uw partner. Wij kunnen een veilige levering van uw goederen garanderen en proviand, technische gereedschappen, en andere diensten leveren. Kijk eens naar onze verschillende diensten en neem contact met ons op!
 

Logistieke Diensten: Vervoer uw Goederen met Ship2Supply

Naast het afhandelen van uw lading kan Ship2Supply ook helpen met de verwerking  van uw goederen. Overeenkomende diensten zijn: Verpakking, Documentatie, Douaneafhandeling, Inklaring en Vracht. Het verpakken van uw goederen is essentieel omdat dit meestal niet aan boord van het schip kan gebeuren. Wanneer uw goederen getransporteerd moeten worden kan Ship2Supply zorgen voor de douane inklaring en afhandeling van de bureaucratische rompslomp. Wij hebben jaren ervaring met Inklaring van verschillende goederen en Douane afhandeling. Hierdoor kunnen wij een soepele transitie garanderen. Het bezitten van de juiste documenten bij invoering van goederen uit een ander land is een essentiële stap. Neem contact op met Ship2Supply om meer informatie te ontvangen over de mogelijkheden. Wij zijn altijd blij om uw werklast te verlichten en de beste service te verlenen. Dit alles gebeurt met passie en een oer-Nederlandse no-nonsense aanpak.
Wij bieden meerdere logistieke diensten, zoals daar zijn: 
Transport
Warehousing
Cross-docking
Voorraadbeheer
Verpakking
Documentatie
Inklaring en Vracht
Vrachtvervoer


Neem Contact met ons op

Deze diensten zijn allemaal  maatwerk en moeten voldoen aan uw specifieke eisen. Wij kunnen voor elke reder zorgen dat hun eigen bestelde goederen aan boord geleverd worden maar ook voor tijdelijke opslag van deze goederen kunt u terecht in ons eigen warehouse/opslag. Bent u aangemeerd buiten ons levergebied (alle havens in Europa)? Geen probleem, neem contact met ons op om te zien wat de mogelijkheden zijn. Ship2Supply is uw partner in de afhandeling van uw goederen. Wanneer u scheepsbevoorraading combineert met het vervoer en de opslag bespaart u tijd, geld en houdt u rekening met het milieu!


Contactformulier

Captcha