Safety Equipment

Veiligheidsmiddelen: een Veilige Reis met Ship2Supply 

Veiligheid is altijd belangrijk, zeker aan boord van een schip. Met behulp van Ship2Supply kunt u alle benodigde veiligheidsmiddelen aan boord van uw schip geleverd krijgen en de nodige veiligheidsmaatregelen treffen. Op deze manier kunt u een veilige werkomgeving garanderen. De scheepsbevoorradings service van Ship2Supply biedt een ruime selectie producten aan, van veiligheidskleding tot een verbandtrommel. Voor meer informatie over ons assortiment bekijkt u de verschillende producten op deze pagina. Heeft u aanvullende informatie nodig? Neem dan contact met ons op. Wij leveren onze producten aan verschillende rederijen, scheepswerven en particuliere reders. Onze diensten kunnen in elke haven van Europa geleverd worden. Wereldwijde levering van veiligheidsmiddelen en verbandmiddelen en EHBO middelen zijn mogelijk op aanvraag. Met de veiligheidsuitrusting van Ship2Supply bent u beschermd tegen diverse risico’s!

Ship2Supply: Uw Veiligheidsmiddelen & Veiligheidskleding Leverancier

Veiligheidskleding is zeer belangrijk in verschillende situaties. Wanneer u werkt op een schip heeft u zeer waarschijnlijk rekening te houden met gladde oppervlakken. Daarom is veiligheidskleding erg belangrijk! Onze veiligheidslaarzen zijn in dit geval een essentieel onderdeel van uw uitrusting. Ook een veiligheidshelm of veiligheidsbril is belangrijk om het hoofd te beschermen. Gehoorbescherming zorgt voor de bescherming van uw oren en de veiligheidsbrillen beschermen uw ogen. Hiernaast kunnen wij ook zwemvesten leveren! Bekijk ons aanbod beschermende kleding hier onder.
Veiligheidshelmen 
Veiligheidsbrillen 
Veiligheidsschoenen en veiligheidslaarzen
Gehoorbescherming
Veiligheidshandschoenen
Zwemvesten


EHBO producten bij Ongelukken

Op een schip zijn de risico’s en de kans op een ongeluk veel groter dan in het dagelijks leven. Om deze reden leveren wij ook EHBO middelen om deze verwondingen op de juiste manier te behandelen. Het is altijd belangrijk om een EHBO verbanddoos aan boord te hebben. Bij Ship2Supply leveren we zowel volledige eerste hulp kits als losse verbandmiddelen. Wilt u uw verbanddoos aanvullen? Neem dan contact op met Ship2Supply.
Verbandmiddelen
Pleisters
Compressen
Brancards
AED

Wees problemen altijd een stap voor en bestel uw veiligheidsmiddelen en verbandmiddelen bij Ship2Supply. Wij leveren onze producten in alle havens van Europa. Bent u buiten ons levergebied aangemeerd? Wij doen op aanvraag ook wereldwijde levering van scheepsbenodigdheden. Ship2Supply is de perfecte probleem oplosser fit voor uw schip! Wij hebben jarenlange ervaring in het leveren van scheepsbenodigdheden en kunnen een snelle levering garanderen. Wij denken mee met onze klanten en kunnen snel schakelen. Kies voor Ship2Supply en verzeker uzelf ervan dat de bevoorrading van uw schip altijd goed geregeld is.